Четвер, 2024-04-25, 7:57 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Старокостянтинівська
ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 717
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Квітень » 14 » Ласкаво просимо
3:26 PM
Ласкаво просимо

         Людська цивілізація ХХI століття, за загальним визначенням - "століття освіти", вперше в своїй багатотисячолітній історії виходить на практичну реалізацію завдання, яке до цього часу мислителі-гуманісти ставили лише в теоретичних роздумах та утопічних мріях - завдання використання суспільних ресурсів на потреби розвитку та життя людини. Людина з об'єкту гри сліпих сил суспільства перетворюється на його повноправного господаря, основну мету і зміст соціального розвитку.

        Чи не наймогутніше знаряддя такого перетворення - освіта. Освіта, орієнтована на розвиток особистості, максимально адаптована до її потреб та інтересів по суті моделює на рівні цінностей, особистісних рис та життєвих пріоритетів кожної людини гуманоцентричний соціальний устрій, який нашими спільними зусиллями має скластися вже в недалекому майбутньому.

        Відтак процес гуманізації освіти визначає основний напрям її розвитку у сучасному суспільстві. Розуміння конкретних завдань, які стоять перед нашою освітою в контексті демократичної модернізації нашої країни є необхідною умовою успішного здійснення як освітянських, так і загальносистемних реформ.

        Національна доктрина розвитку освіти в Україні визначає основні напрями трансформації вітчизняної освіти в сторону особистісного навчання та виховання, задаючи нові орієнтири навчання та виховання гуманоцентричного характеру. Вчителі нашої школи працюють над науковою комплексною проблемою "Гуманізація навчально-виховного процесу, як одна з умов реалізації технологій особистісно орієнтованого навчання". 

      Ми зробили цей сайт для того, щоб ви могли дізнатися про нашу школу, про спільну працю вчителів та учнів, а також для всіх, хто колись навчався у цій школі. Ви не соромтесь — погортайте сторінки, згадайте щасливі шкільні роки, можливо щось для себе цікавого і знайдете!
Переглядів: 796 | Додав: starkonsity | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Директор школи: Шевченко Олександр Георгійович
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz