Четвер, 2024-03-28, 10:58 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Старокостянтинівська
ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 716
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 14 » День Цивільного Захисту
11:59 AM
День Цивільного Захисту

      У вівторок, 8-го квітня 2014 року, у школі №7 відбулися заходи, приурочені до Дня цивільного захисту. Школярі в  цей день працювали над виробленням  навичок самозахисту у разі виникнення природної або техногенної катастроф.

      Кожен класний керівник провів урок на вищезгадану тему зі своїми учнями, які заздалегідь підготували доповіді та цікаві повідомлення.

 

 

     Потім відбулося об’єктове тренування, під час якого усі поводили себе спокійно та дисципліновано.

     Була проведена загальношкільна лінійка, на якій учням було пояснено необхідність ґрунтовних знань із самозахисту. Усім запам’яталися слова директора школи Шевченка О.Г: «Ми повинні знати, як діяти у випадку техногенної катастрофи, але краще, щоб ці знання нам ніколи не знадобилися».

 

       В заходах взяли участь навіть наймолодші учні школи. Вони під час конкурсу малюнків на асфальті мали чудову нагоду проявити власну фантазію, намалювавши світле майбутнє.

         У актовій залі школи учням було показано документальний фільм про Чорнобиль – одну з найбільших  техногенних катастроф сучасності. Діти отримали відповіді на важливі запитання,  чому відбувся вибух на АЕС, що цьому передувало та з чиєї вини сталася катастрофа. Було також продемонстровано й жахливі наслідки вибуху.

         Учні 9-11 класів відпрацювали техніку накладання пов’язок і джгутів на кінцівки та голову і поділилися своїм досвідом з молодшими школярами, адже ці важливі вміння можуть знадобитися не тільки у надзвичайній ситуації, але й у повсякденному житті.

          Відбулися також спортивні змагання між учнями 9-11 класів.

          Продемонструвавши гідну фізичну підготовку, перше місце зайняли учні  10-го класу. Друге місце посіли одинадцятикласники, зовсім трішки відставши від переможців, а третє місце поділили між собою конкурсанти  9–А і 9–Б класів. 

          Після цього відбулася лінійка закриття Дня цивільного захисту, на якій було підведено підсумки  та зроблено певні висновки. Усі класи, які активно брали участь у заходах, були нагороджені Почесними грамотами та Подяками.

Переглядів: 843 | Додав: starkonsity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Директор школи: Шевченко Олександр Георгійович
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz