Четвер, 2024-03-28, 11:01 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Старокостянтинівська
ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 716
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Школа педагогічної майстерності вчителів початкових класів
12:14 PM
Школа педагогічної майстерності вчителів початкових класів

          14 лютого на базі нашої школи було проведено засідання школи вищої педагогічної майстерності вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Заступник директора з навчально-виховної роботи Слободян І.О. презентувала учасникам семінару колектив учителів початкових класів, розповіла про досягнення і проблеми початкової школи, ознайомила зі шкільним методичним кабінетом, визначила основні завдання, які стоять перед учителями 1-4 класів у світлі вимог нового Державного стандарту початкової загальної освіти, нових навчальних програм.

       Учні 4 Б класу під керівництвом учителя Герасимчук О.І. представили візитку початкової школи, розповіли, чим живуть учні, що їх цікавить, до чого вони прагнуть і якими компетентностями оволодівають, показали "картини" шкільного життя.

     Методично-практичний модуль розпочався проведенням інтегрованого уроку в 3 Б класі. Вчитель Колісник С.С. інтегрувала в одному уроці 3 предмети: природознавство, читання і українську мову, використала різні форми і методи роботи з учнями, залучила їх до дослідницької роботи, роботи над створенням проектів. Учні були активні на всіх етапах уроку, показали високі досягнення з усіх трьох предметів.

 
 
 

     А  учні 4 А класу разом класоводом Безсмертною Н.І. запросили гостей на перегляд літературно-музичної композиції "Люблю тебе, моя Вкраїно". Присутні з великою увагою спостерігали за виступами учнів: запальними танцями, патріотичними піснями і віршами, не обійшлося і без гумору, сміху. На сцені і в залі панував дух єднання, одного-єдиного пориву, бажання зростати у вільній, незалежній і щасливій країні, відчувати себе її справжніми патріотами.

    На завершення методично-практичного модуля було показано нетрадиційне засідання методичного об'єднання учителів початкових класів з теми "Контрольно-оцінювальна діяльність учителя". Метою цього заходу було спонукати вчителів до самоосвітньої діяльності, закріплювати знання щодо різноманітних функцій, видів, способів контролю та оцінювання навчальних досягнень молодших школярів. У проведенні брейн-рингу брали участь усі вчителі початкових класів, які жваво обговорили вимоги щодо організації контролюючої діяльності вчителя, об'єктивності контролю і оцінювання, його дієвості. Заступником директора з навчально-виховної роботи Слободян І.О. було запропоновано цікаві конкурси: "Бліцопитування", "Ораторський", "Абетка вербального оцінювання", "Доміно", "Ти - мені, я - тобі" і інші.

 
 

    Узагальнюючий модуль завершився роботою "круглого столу", де учителі початкових класів загальноосвітніх закладів міста підвели підсумки роботи школи вищої педагогічної майстерності, поділилися досвідом роботи.     

Переглядів: 737 | Додав: starkonsity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Директор школи: Шевченко Олександр Георгійович
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz